Sunteti pe pagina: Home // Diverse // Femeile soferite si sarcina

Femeile soferite si sarcina

Femeile soferite si sarcina

Intr-o societate moderna, femeile insarcinate nu pot sta acasa fara sa faca nimic si sa astepte noua luni. Este important pentru ele sa stie daca sufera de o afectiune speciala si daca pot trai in mod normal fara prea multe schimbari. Atat timp cat se simt confortabil, ele se pot urca si pot conduce autoturisme. Cu toate acestea, ar fi intelept pentru femeile isnarcinate sa evite sa conduca in anumite conditii, deoarece stresul poate creste. Conducerea unui autoturism pe timp de noapte poate fi de asemenea foarte obositoare pentru o femeie insarcinata.

Sfaturile medicale

– Este foarte important ca o femeie insarcinata sa asculte sfatul doctorului in ceea ce priveste sarcina si abilitatea de a conduce un autoturism intr-o calatorie.
– Doctorul dumneavoastra va poate sfatui daca exista vre-o conditie care sa transforme o calatorie lunga intr-una inoportuna.
– Odata ce sunteti insarcinate, oboseala, greturile, si riscurile de avort spontan pot face ca o calatorie lunga sa fie foarte incofortabila.
– Nu conduceti daca sunteti intr-o perioada in care aveti greturi, daca aveti rau de miscare sau anumite mirosuri va pot cauza greata.
– Nu conduceti singura spre spital inainte de a naste.
– Daca urmeaza sa nasteti si nu are cine sa va duca la spital, sunati si cereti o ambulanta.

Conducerea unei masini in diferite stadii ale sarcinii

– Calatoriile in timpul sarcinii pot fi obositoare si frustrante, dar in cazul in care sarcina este normala, ar trebui sa fiti in masura sa calatoriti in timpul primului si al doilea trimestru.
– Atunci cand planificati o calatorie cu masina amintiti-va ca sunteti insarcinata – planificati totul cu grija.
– Intre saptamana 14 si 28 este posibil sa va simtiti mai bine si sa fiti mai increzatoare cu privire la sarcina si planurile de calatorie.
– Daca intampinati probleme sau dificultati precum hemoragii sau dureri, nu va urcati la volan.
– In cazul in care sarcina voastra este considerata cu risc ridicat de catre doctori, un drum lung nu este o idee buna.
– Nu planificati o calatorie in ultima luna de sarcina. Intotdeauna consultati medicul daca doriti sa conduceti intr-o calatorie in cel de-al treilea trimestru de sarcina.
– Incepand cu o anumita etapa a sarcinii, burta poate reprezenta o problema atunci cand conduceti o masina.

Purtarea centurii de siguranta in timpul sarcinii

Multe femei se plang ca centurile de siguranta creeaza disconfort suplimentar. De aceea intara noastra femeile isnarcinate pot alege daca vor purta sau nu centura de siguranta fara sa fie amendate in trafic. Trebuie sa tineti cont ca utilizarea centurii de siguranta este o masura importanta pentru securitate voastra. Pana acum nu exista dovezi ca utilizarea centurilor de siguranta pot afecta sarcina. Trebuie sa stiti ca prin purtarea centurii de siguranta va protejati atat pe voi cat si pe copilul vostru nenascut.

Etichete: , , , ,

Rubrica de comentarii este inchisa

Copyright © 2009 Autozvon – Stiri auto. All rights reserved.