Sunteti pe pagina: Home // Stiri Auto // Cum sa formulam corect un anunt de vanzare al unui autoturism

Cum sa formulam corect un anunt de vanzare al unui autoturism

Cum sa formulam corect un anunt de vanzare al unui autoturism

De la inceputul crizei economice mondiale si pana acum, multi oameni nu si-au mai permis sa cumpere autoturisme noi si si-au indreptat atentia spre piata masinilor la mana a doua. De aceea, astfel de vanzari s-au dublat. Pe internet exista zeci de mii de anunturi cu vanzari de autoturisme.

Din aceasta cauza, gasirea clientului potrivit este o sarcina tot mai dificila. Daca veti citi acest articol si veti tine cont de cateva sfaturi, veti putea formula un anunt de vanzare care sa atraga atentia. In primul rand trebuie sa fiti rabdatori deoarece acesta este un factor care poate face diferenta.

Oferiti detalii complete

Ganditi-va la toate aspectele pozitive ale autoturismului vostru. Printre detalii trebuie sa mentionam toate caracteristici, reparatii, inspectii sau piese inlocuite. Atunci cand doriti sa vindeti un autoturism trebuie sa acordati o importanta deosebita caracteristicilor speciale ale masinii. Asigurati-va ca le mentionati pe toate, deoarece detaliile pot face diferenta.

Acordati atentie caracteristicilor ce tin de exteriorul autoturismului: jante, senzori de parcare, faruri cu xenon, etc, dar si interiorului: inchiderea centralizata, comenzi pe volan, geamuri electrice, etc. Pe langa aceste caracteristici speciale, nu uita sa mentionezi anul fabricarii, detalii despre puterea si capacitatea motorului, kilometrajul si tipul de combustibil.

Defectele ascunse

In ziua de astazi foarte putine persoane merg sa cumpere un autoturism nepregatiti. Chiar daca cumparatorul nu are prea multe cunostinte in domeniul auto, acestia vor fi insotiti de prieteni care detin cunostinte vaste. Orice defect pe care il are autoturismul va fi observat. Daca in anuntul de vanzare nu a fost trecut acest defect, cumparatorul isi va pierde increderea si va renunta sa cumpere acest autoturism.

Deci, daca considerati ca masina necesita orice reparatie, nu uitati sa mentionati acest lucru in anuntul de vanzare. Majoritatea vanzatorilor nu mentioneaza daca masina a fost implicata in vre-un accident. Cu toate acestea, exista multe indicii care sa dezvaluie acest lucru.

Ortografia

Limba si ortografia este foarte importanta intr-un anunt de vanzare al unui autoturism. Daca veti scrie corect, puteti atrage potentiali cumparatori. Incercati sa formati un anunt concis folosind sintaxe corecte si fara greseli gramaticale.

Imaginile

Un anunt fara imagini nu are valoare si va reduce semnificativ sansa ca voi sa va puteti vinde autoturismul intr-un timp scurt. Afisati intotdeauna imagini cu autoturismul pe care il vindeti. Daca veti afisa doar cateva poze generale de pe internet cu alte modele asemanatoare, cumparatorul isi va pierde interesul. Includeti imagini atat din exterior cat si din exterior, atat din fata cat si din spate sau lateral. Astfel veti arata posibililor cumparatori ca nu aveti nimic de ascuns.

Etichete:

Rubrica de comentarii este inchisa

Copyright © 2009 Autozvon – Stiri auto. All rights reserved.