Sunteti pe pagina: Home // Diverse // Cum sa alegem GPS-ul potrivit

Cum sa alegem GPS-ul potrivit

Cum sa alegem GPS-ul potrivit

Fie ca vreti sa vizitati un oras sau o tara noua, fie ca vreti sa gasiti o adresa necunoscuta din orasul in care locuiti, achitionarea unui GPS, poate fi o investitie inteligenta. Tehnologia a avansat enorm iar in ziua de astazi pe piata se gasesc zeci sau chiar sute de marci, fiecare oferind optiuni si pachete diferite. Este important sa cercetati si sa cunoasteti diferite caracteristici care va pot fi de ajutor, pentru a va asigura ca veti cumpara un dispozitiv potrivit nevoilor voastre.

Aceste caracteristici variaza de la harti multiple, la actualizari periodice, informatii despre trafic sau localizarea radarelor fixe. O cercetare adecvata a unui produs inainte de cumparare poate elimina stresul si poate preveni aruncarea banilor pe geam in cazul in care cumparati un dispozitiv neadecvat pe care nu il veti folosi.

Marca

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand doriti sa achizitionati un dispozitiv GPS, este marca. Desi este adevarat ca exista unele produse electronice sub marci necunoscute care sunt ieftine dar totusi functioneaza acceptabil, o unitate GPS este ceva care trebuie sa functioneze ireprosabil. Veti depinde de acest dispozitiv si va veti baza ca el sa va indrume in directia corecta oferindu-va informatii exacte. Utilizatorii au nevoie de incredere maxima intr-un GPS, pentru a ajunge la locul potrivit folosind cea mai scurta si rapida ruta.

Un dispozitiv GPS ieftin sau defectuos, poate esua lamentabil. Din acest motiv este indicat sa investiti banii intr-un GPS care sa va ofere incredere si care sa va indrepte catre destinatie intr-un timp util. Chiar daca acestea tind sa fie mai scumpe la pret, veti observa ca ati facut alegerea corecta. Printre cele mai renumite marci, se numara Garmin, Tom Tom, Mio sau Typhoon.

Caracteristici

Odata ce v-ati decis asupra marcii, este timpul sa alegeti cele mai importante caracteristici. Multe dispozitive pot avea caracteristici speciale care pot atrage vederea dar exista posibilitatea sa le folositi foarte rar. Trebuie sa ganditi practic. Nu platiti mai mult pentru un dispozitiv care are multe caracteristici de care nu aveti nevoie. Amintiti-va ca aceasta este o investitie de care veti beneficia o lunga perioada de timp. Interesati-va de spatiul de stocare, de harti, limba, puncte de interes si alte caracteristici care va pot face calatoria mai placuta si mai rapida.

Actualizare

Un GPS este un dispozitiv pe care il veti folosi pentru o lunga perioada de timp. Multi utilizatori, atunci cand doresc sa cumpere un GPS, nu iau in considerare disponibilitatea actualizarilor sau caracteristicile software. Desi este adevarat ca hartile nu se schimba foarte repede, beneficiul de a le actualiza periodic este foarte important.

Avand GPS-ul actualizat nu veti fi niciodata surprinsi neplacut atunci cand sunteti intr-o calatorie. Hartile invechite pot deveni adevarate batai de cap deoarece GPS-ul va poate directiona pe un drum gresit. In timp ce la unele modele actualizarea hartilor poate costa cativa bani in plus, puteti gasi dispozitive GPS la oferta care sa va ofere actualizare pe o durata de cativa ani.

Alegerea tipului potrivit de dispozitiv GPS poate fi o experienta frustranta, dar luand masurile corecte va asigurati ca veti alege cu un GPS potrivit nevoilor voastre care nu va va produce dureri de cap.

Etichete: ,

Rubrica de comentarii este inchisa

Copyright © 2009 Autozvon – Stiri auto. All rights reserved.