Sunteti pe pagina: Home // Stiri Auto // 3 Autoturisme care nu vor mai fi fabricate din 2015

3 Autoturisme care nu vor mai fi fabricate din 2015

3 Autoturisme care nu vor mai fi fabricate din 2015

In ceea ce priveste autoturismele, moda si tehnologia se schimba de la o zi la alta iar nevoile cumparatorilor sunt, de asemenea, intr-o continua schimbare. Acestea sunt principalele motive datorita carora domeniul automobilistic este intr-o continua evolutie. Cand producatorii de autoturisme devin impasibili si traiesc doar cu amintirea succesului din trecut, ei au doar doua optiuni: evolueaza sau mor.

Ca rezultat al acestor schimbari constante, in fiecare an, diferite tipuri si modele de autoturisme apar sau dispar. In acest articol va vom prezenta o serie de autoturisme a carora fabricare va inceta odata cu anul 2015.

Jaguar XK

Precum si modelul F-Type din 1997, Jaguar XK a fost un autoturism sport care a oferit legitimitate brandului in anii de criza ai companiei. Cu toate astea, in 2014 a fost lansat noul model F-Type iar lumea a si uitat deja de modelul XK. Avand un succes rasunator cu noul model F-Type, Jaguar a realizat ca modelul XK nu isi mai are rostul si astfel, fabricarea lui va fi oprita in anul 2015. Zvonurile indica ca este posibil sa fie doar o eventuala inlocuire, dar pana in prezent aceste zvonuri nu sunt confirmate.

Dodge Grand Caravan

Inca de la inceput, ideea acestui autoturism mono-volum a fost ciudata. De ce? Deoarece au existat trei modele aproape identice, vandute sub trei nume diferite: Dodge Caravan, Chrysler Town si Plymouth Voyager. Chiar si atunci cand modelul Plymouth nu a mai fost fabricat, lucrurile au fost inca neclare. Acum cand Fiat a preluat compania, exista zvonuri serioase conform carora, Dodge Caravan va fi eliminat din 2015, iar singurul mono-volum care va ramane in continuare va fi Chrysler Town. Avand in vedere ca Fiat este o companie mereu surprinzatoare, nu vom fi surprinsi sa asistam la o revenire a modelului Dodge Caravan in anii urmatori, intr-o alta forma.

Dodge Durango

Fiecare masina din aceasta lista va inceta sa mai fie fabricata din cauza unui motiv anume. Unele sunt pur si simplu depasite, altele nu sunt vandute iar altele au fost fabricate doar pentru a satisface anumite reglementari. Pe de alta parte, Dodge Durango nu intra in nici o categorie dintre cele descrise mai sus. De curand s-a lucrat la un nou aspect, vanzarile sunt consistente, iar Dodge este o companie cunoscuta pentru calitatea masinilor de teren. Chiar daca nu exista un motiv anume, modelul Durango nu va mai fi fabricat de anul viitor.

Etichete: ,

Rubrica de comentarii este inchisa

Copyright © 2009 Autozvon – Stiri auto. All rights reserved.